Pagonyi Adrienn EV.

Access Bars®

50 perc relaxáció a kevesebb stresszért
  •  

Az Access Bars® dinamikus, gyakorlatias és azonnal hasznosítható, kézrátételes eszköze annak, hogy változtass az életeden. Lehetővé teszi, hogy elengedd berögzült nézőpontjaidat, megváltoztasd azt, ami nem működik az életedben. Még azt is, amiről már korábban elkönyvelted, hogy megváltoztathatatlan.  Mindezt úgy, hogy kényelmesen fekszel egy masszázságyon és hagyod, hogy a fejeden lévő harminckét pont gyengéd érintésével csak történjen a változás.

Azt szokták mondani, hogy az Access Bars® hatására a legjobb esetben az egész életed megváltozik, legrosszabb esetben pedig pihentél egy jót

Ezen kívül pedig tökéletes: stresszoldásra, félelem, szorongás, pánik csökkentésére, hiperaktivitás, figyelemzavar, magatartászavar csökkentésére, vizsgadrukkra, alvásproblémákra, elakadások feloldására, egészségügyi és testsúly problémákra, traumaoldásra.

Access Facilitálás

- beszélgetés a tisztább gondolatokért -
  •  

Az Access Consciousness® célja, hogy megteremtse a tudatosság és egység világát és megerősítse az embereket abban, hogy tudják, hogy tudnak. A tudatosság mindent magába foglal, és semmit nem ítél meg. Az alapítók, Gary Douglas és Dr. Dain Heer olyan eszközök és technikák rendszerét hozták létre, amely mindebben segít neked.

Az egyéni facilitálás egy beszélgetés, melyen az Access Consciousness® eszközeit használjuk. Bár itt is elsődlegesen kérdésekkel dolgozunk, dinamikus tisztításokat, elengedéseket használunk mellette, kevésbé kognitívan, inkább a szavak mögötti energiát követve. 

Nagyszerűen alkalmazható (pár)kapcsolati, pénzügyi kihívások esetén és az élet egyéb területein. Rávilágít a beégetett nézőpontjainkra, saját önámításainkra.  A facilitáció problémától függő időtartamig tart személyesen vagy online. 

Access FaceLift™

50 perc relaxáció a kevesebb stresszért
  •  

Hogy mi a Facelift? Egy kézrátétellel végzett technika, ami az arcom és a dekoltázson történik. A kezelés oldja az öregedéssel, az élettel kapcsolatos berögzült nézőpontokat és ítéleteket, amelyek alapján generáljuk a külső megjelenésünket.

Hogy mit kaphatsz a kezeléstől? Ragyogóbb bőrt. Kevesebb ráncot. Fényes, dús hajkoronát. Feszesebb testet. Boldogságot, úgy általában.

Már az első kezelés alkalmával észrevehető a változás, de a tartós és látványos eredmény érdekében érdemes belevágni egy hosszabb folyamatba.

Terveztem neked egy új évi programot!

Ez a tíz hét most csak rólad fog szólni! Tíz hét, ahol mindent megkapsz, hogy ne csak álmodd, de éld is álmaid életét. Tíz hét, ami után semmi sem lesz olyan, mint annak előtte.