Pagonyi Adrienn EV.

Életváltoztató program

A program ára: 119.000 forint forinttól
  •  

Tudod, azt mondják, 21 nap kell ahhoz, hogy valami szokássá váljon. Mi minden változhat meg 10 hét alatt? Talán az élet maga? Hidd el nekem, hogy egyáltalán nem számít, hogy most hol tartasz, az számít igazán, hogy hova szeretnél eljutni.  Ezt a tíz hetes programot arra terveztem, hogy segítsen kapcsolódni az életcéloddal, elengedni a múltad terheit, beleállni a jövőd teremtésébe. A választás a tied.

Karácsonyig  Early Bird kedvezménnyel 199.000 Ft helyett, 119.000 Ft-ért tudsz regisztrálni, egyösszegű díjfizetés estén.  Ha részletekben fizetnél, akkor 3×50.000,- forintért lehet tiéd a program. Karácsony utána a teljes ár lesz érvényes, a részletfizetés 3×80.000,- forint.

Elengedés mentorprogram

A program ára: 75.000 forint
  •  

Hányszor hallottad már azt a jó tanácsot, hogy “engedd el!”?  És hányszor érezted úgy, hogy legszívesebben orrba vágnád az illetőt, mert nem adott hozzá eszközt?Ha eddig azt gondoltad, hogy csak az idő gyógyítja be a sebeket, vagy varázsütésre elmúlik a problémád, fájdalmad, van egy jó hírem.  Aktívan tudsz tenni azért, hogy a folyamat felgyorsuljon.

Gyakorlatias eszközöket kapsz ahhoz, hogy visszatalálj ahhoz a természetes képességhez, amit elengedésnek hívunk. Másfelől segítségül hívjuk az Access Bars® kezelést, ami segít csökkenteni a mindennapi stresszt, az agyalást és megmutatja, mi az a könnyedség, ami elérhető az életedben. A program végére megtanulod, hogy engedd el mindazt, ami már nem szolgál, miként tudod megvalósítani a vágyaidat és hogy kerülhetsz egyensúlyba önmagaddal.

A program tartalma: 2×60 perces egyéni konzultációt, 1×60 perc Access Bars® kezelést, egyedi munkafüzetet és hanganyagot.

Fókusz mentorprogram

A program ára: 105.000 forint
  •  

Coachként nem konkrét tanáccsal, instant megoldással látlak el,  hanem célirányos kérdésekkel, odafigyeléssel és előítéletek nélküli meghallgatással vezetlek rá a megoldásra. Nem mondom meg, hogy mit kell tenned, “csak” támogatlak, hogy magad találj rá a számodra megfelelő útra és módszerre. A cél, hogy egy céltudatos, magabiztos, cselekvő emberré válj, aki képes rugalmasan reagálni, egyedül is sikeresen megbirkózni a mindennapokkal.

A Fókusz program hatékony megoldás, ha: karrierválasztás, karrierfejlesztés, munkakeresési, munkahelyi dilemmák, munka-magánélet egyensúly, stresszkezelés, tudatos életmód kialakítása (mindfulness)

A Fókusz mentorprogram tartalma: 4×60 perc egyéni konzultáció, két személyre szabott munkafüzet, rendszeres email konzultáció. 

Prémium mentorprogram

A program ára: 175.000 forint
  •  

A hat alkalmas Prémium Program személyre szabott folyamat,  melynek során a benned megbújó válaszokra, a benned lévő változási, tanulási készségedre alapozunk.  Gondolatébresztő kérdéseken keresztül ismered meg az erősségeidet, a tanulási és működési folyamataidat, folyamatos visszajelzésekkel támogatom a fejlődési utadat. A program során azt tapasztalod, hogy jobban rálátsz magadra, tisztába kerülsz a működéseddel, hogy hogyan hozol döntést, milyen erőforrásaidra támaszkodhatsz egy új vagy nehéz helyzetben. Új perspektívát, erőt és lendületet nyersz és ezzel magabiztosabban kezdesz neki a következő napodnak, oldod meg a szembejövő helyzeteket az életedben, a családodban, a munkahelyeden. 

Megváltozik az életed – összegezhetnénk ezt egy unásig ismételt közehellyel, de a helyzet az, hogy tényleg ez az, amire számíthatsz.

A Prémium mentorprogram tartalma: 6+1 alkalom 60 perces személyes konzultáció, három személyre szabott munkafüzet, rendszeres email konzultáció.

Terveztem neked egy új évi programot!

Ez a tíz hét most csak rólad fog szólni! Tíz hét, ahol mindent megkapsz, hogy ne csak álmodd, de éld is álmaid életét. Tíz hét, ami után semmi sem lesz olyan, mint annak előtte.