Pagonyi Adrienn EV.

Elengedés mentorprogram

A program ára: 75.000 forint
  •  

Hányszor hallottad már azt a jó tanácsot, hogy “engedd el!”?  És hányszor érezted úgy, hogy legszívesebben orrba vágnád az illetőt, mert nem adott hozzá eszközt?Ha eddig azt gondoltad, hogy csak az idő gyógyítja be a sebeket, vagy varázsütésre elmúlik a problémád, fájdalmad, van egy jó hírem.  Aktívan tudsz tenni azért, hogy a folyamat felgyorsuljon.

Gyakorlatias eszközöket kapsz ahhoz, hogy visszatalálj ahhoz a természetes képességhez, amit elengedésnek hívunk. Másfelől segítségül hívjuk az Access Bars® kezelést, ami segít csökkenteni a mindennapi stresszt, az agyalást és megmutatja, mi az a könnyedség, ami elérhető az életedben. A program végére megtanulod, hogy engedd el mindazt, ami már nem szolgál, miként tudod megvalósítani a vágyaidat és hogy kerülhetsz egyensúlyba önmagaddal.

A program tartalma: 2×60 perces egyéni konzultációt, 1×60 perc Access Bars® kezelést, egyedi munkafüzetet és hanganyagot.

Fókusz mentorprogram

A program ára: 105.000 forint
  •  

Coachként nem konkrét tanáccsal, instant megoldással látlak el,  hanem célirányos kérdésekkel, odafigyeléssel és előítéletek nélküli meghallgatással vezetlek rá a megoldásra. Nem mondom meg, hogy mit kell tenned, “csak” támogatlak, hogy magad találj rá a számodra megfelelő útra és módszerre. A cél, hogy egy céltudatos, magabiztos, cselekvő emberré válj, aki képes rugalmasan reagálni, egyedül is sikeresen megbirkózni a mindennapokkal.

A Fókusz program hatékony megoldás, ha: karrierválasztás, karrierfejlesztés, munkakeresési, munkahelyi dilemmák, munka-magánélet egyensúly, stresszkezelés, tudatos életmód kialakítása (mindfulness)

A Fókusz mentorprogram tartalma: 4×60 perc egyéni konzultáció, két személyre szabott munkafüzet, rendszeres email konzultáció. 

Prémium mentorprogram

A program ára: 175.000 forint
  •  

A hat alkalmas Prémium Program személyre szabott folyamat,  melynek során a benned megbújó válaszokra, a benned lévő változási, tanulási készségedre alapozunk.  Gondolatébresztő kérdéseken keresztül ismered meg az erősségeidet, a tanulási és működési folyamataidat, folyamatos visszajelzésekkel támogatom a fejlődési utadat. A program során azt tapasztalod, hogy jobban rálátsz magadra, tisztába kerülsz a működéseddel, hogy hogyan hozol döntést, milyen erőforrásaidra támaszkodhatsz egy új vagy nehéz helyzetben. Új perspektívát, erőt és lendületet nyersz és ezzel magabiztosabban kezdesz neki a következő napodnak, oldod meg a szembejövő helyzeteket az életedben, a családodban, a munkahelyeden. 

Megváltozik az életed – összegezhetnénk ezt egy unásig ismételt közehellyel, de a helyzet az, hogy tényleg ez az, amire számíthatsz.

A Prémium mentorprogram tartalma: 6+1 alkalom 60 perces személyes konzultáció, három személyre szabott munkafüzet, rendszeres email konzultáció.