Pagonyi Adrienn EV.

Pagonyi Adrienn vagyok.  Egy tűsarkú varázsló, aki emberekkel foglalkozik.  

Huszonöt évet töltöttem multinacionális közegben, hogy most azokkal dolgozzak, akik változtatni akarnak a jelenlegi helyzetükön, máshogy szeretnének érezni az életükkel, a jövőjükkel kapcsolatban, akiknek céljaik vannak és nem restek tenni értük.

Mindehhez számos változás vezetett.  2018-ban teljesen felfordult az életem és a változások padlóra küldtek.  Ekkor hallottam először arról a fura módszerről, amit Access Consciousnessnek neveznek, azon belül az Access Bars-ról.  Szkeptikus voltam, de rá kellett jönnöm, hogy az ott tanult eszközök működnek. 

Az életemben hihetetlen változások kezdődtek, egyre többet mertem választani magamnak és a gyerekeim számára.  Előbb egy új munkahely, majd önállóvá válás, végül az életem teljes átalakítása következett.

Azt is be kellett lássam, hogy ez a módszer sokak számára túl “spiri”, így coach képzéseket végeztem, hogy azokkal is dolgozhassak, akik jobb szeretnek az elméjükben létezni.

A kettő tökéletesen kiegészíti egymás, hiszen minden ember más, hogy nincsen egyetlen, univerzális megoldás, ami mindenkire ráhúzható.  

Ami minden ügyfelemre igaz: olyan emberekkel foglalkozom, akik hajlandóak tenni azért, hogy azt a változást érjék el, amiről mások csak álmodni tudnak.