Pagonyi Adrienn EV.

Pagonyi Adrienn vagyok.  Egy tűsarkú varázsló, aki emberekkel foglalkozik.  

Huszonöt évet töltöttem multinacionális közegben, hogy most azokkal dolgozzak, akik változtatni akarnak a jelenlegi helyzetükön, máshogy szeretnének érezni az életükkel, a jövőjükkel kapcsolatban, akiknek céljaik vannak és nem restek tenni értük.

Mindehhez számos változás vezetett.  2018-ban teljesen felfordult az életem és a változások padlóra küldtek.  Ekkor hallottam először arról a fura módszerről, amit Access Consciousnessnek neveznek, azon belül az Access Bars-ról.  Szkeptikus voltam, de rá kellett jönnöm, hogy az ott tanult eszközök működnek. 

Az életemben hihetetlen változások kezdődtek, egyre többet mertem választani magamnak és a gyerekeim számára.  Előbb egy új munkahely, majd önállóvá válás, végül az életem teljes átalakítása következett.

Azt is be kellett lássam, hogy ez a módszer sokak számára túl “spiri”, így coach képzéseket végeztem, hogy azokkal is dolgozhassak, akik jobb szeretnek az elméjükben létezni.

A kettő tökéletesen kiegészíti egymás, hiszen minden ember más, hogy nincsen egyetlen, univerzális megoldás, ami mindenkire ráhúzható.  

Ami minden ügyfelemre igaz: olyan emberekkel foglalkozom, akik hajlandóak tenni azért, hogy azt a változást érjék el, amiről mások csak álmodni tudnak.

Terveztem neked egy új évi programot!

Ez a tíz hét most csak rólad fog szólni! Tíz hét, ahol mindent megkapsz, hogy ne csak álmodd, de éld is álmaid életét. Tíz hét, ami után semmi sem lesz olyan, mint annak előtte.