Pagonyi Adrienn EV.

Business coaching

vállalkozásindítás és fejlesztés
  •  

A business coaching olyan üzleti helyzetekben nyújt segítséget, ahol nincsenek bevált módszereid vagy a korábban alkalmazott (kommunikációs) stratégiáid már nem működnek. 

Ezen a területen a multinacionális üzleti környezetben megszerzett szakmai tapasztalatommal, különböző üzleti és kommunikációs modellekkel támogatlak a coaching folyamatban, aminek a célja az üzleti, vagy munkahelyi dilemma feloldása, akciótervezés és megvalósítás. A coaching folyamat célja tehát lehet valamilyen egyéni készség, képesség elsajátítása, fejlesztése, erősítése, illetve szervezeti, munkahelyi helyzetek, konfliktusok feldolgozása, kezelése.

A sikeresség mérőszáma ezen esetekben üzletileg is értelmezhető akár és konkrét.

Life coaching

személyes elakadások, célkitűzés, motiváció
  •  

A coaching egy fejlesztő beszélgetéssorozat, ahol egy meghatározott cél elérésében, egy elakadt élethelyzet megoldásában segítek, illetve ösztönözlek és támogatlak a személyes és szakmai fejlődésedben.

A coaching a terápiával ellentétben nem a múltra, hanem a jelenre és a jövőre koncentrál, illetve a folyamat időtartama is rövidebb. A terápiában a „miért”, a coaching során a ”hogyan” a változáshoz vezető kérdés.

Coachként nem konkrét tanáccsal, instant megoldással látlak el,  hanem célirányos kérdésekkel, odafigyeléssel és előítéletek nélküli meghallgatással vezetlek rá a megoldásra. Nem mondom meg, hogy mit kell tenned, “csak” támogatlak, hogy magad találj rá a számodra legmegfelelőbb útra és módszerre. A cél nem az, hogy évekig függj tőlem, hanem hogy egy céltudatos, magabiztos, cselekvő emberré válj, aki képes rugalmasan reagálni, egyedül is sikeresen megbirkózni az élet kihívásaival.

Outdoor coaching

motiváló beszélgetés a természet erejével
  •  

Az outdoor coaching nem más, mint coaching a természetben, séta közben. A folyamatban kísérőd leszek az utadon, a természetben sétálva beszélgetek veled, legyen a téma akár a személyi képességek, meglévő erősségek azonosítása és fejlesztése, vagy kihívások, problémák megoldása, és miközben úton vagyunk, a közös célunk az, hogy eljuss az életednek egy új helyszínére.

A folyamatban végig jelen van a természet, mint  társ-coach. Az ott fellelhető szimbólumokat és természetes elemeket használva olyan gyakorlatokat és tapasztalatokat élhetsz át, amelyek lehetőséget adnak számodra a természetben való tudatos jelenlétre és a tájjal való kapcsolódásra.  Ezáltal képes leszel  saját belső természeteddel, önmagaddal (újra)kapcsolódni: egyediségeddel, tehetségeddel, képességeiddel, erőforrásaiddal, ötleteiddel és saját megoldásaiddal.

Terveztem neked egy új évi programot!

Ez a tíz hét most csak rólad fog szólni! Tíz hét, ahol mindent megkapsz, hogy ne csak álmodd, de éld is álmaid életét. Tíz hét, ami után semmi sem lesz olyan, mint annak előtte.