Pagonyi Adrienn EV.

Business coaching

vállalkozásindítás és fejlesztés
  •  

A business coaching olyan üzleti helyzetekben nyújt segítséget, ahol nincsenek bevált módszereid vagy a korábban alkalmazott (kommunikációs) stratégiáid már nem működnek. 

Ezen a területen a multinacionális üzleti környezetben megszerzett szakmai tapasztalatommal, különböző üzleti és kommunikációs modellekkel támogatlak a coaching folyamatban, aminek a célja az üzleti, vagy munkahelyi dilemma feloldása, akciótervezés és megvalósítás. A coaching folyamat célja tehát lehet valamilyen egyéni készség, képesség elsajátítása, fejlesztése, erősítése, illetve szervezeti, munkahelyi helyzetek, konfliktusok feldolgozása, kezelése.

A sikeresség mérőszáma ezen esetekben üzletileg is értelmezhető akár és konkrét.

Life coaching

személyes elakadások, célkitűzés, motiváció
  •  

A coaching egy fejlesztő beszélgetéssorozat, ahol egy meghatározott cél elérésében, egy elakadt élethelyzet megoldásában segítek, illetve ösztönözlek és támogatlak a személyes és szakmai fejlődésedben.

A coaching a terápiával ellentétben nem a múltra, hanem a jelenre és a jövőre koncentrál, illetve a folyamat időtartama is rövidebb. A terápiában a „miért”, a coaching során a ”hogyan” a változáshoz vezető kérdés.

Coachként nem konkrét tanáccsal, instant megoldással látlak el,  hanem célirányos kérdésekkel, odafigyeléssel és előítéletek nélküli meghallgatással vezetlek rá a megoldásra. Nem mondom meg, hogy mit kell tenned, “csak” támogatlak, hogy magad találj rá a számodra legmegfelelőbb útra és módszerre. A cél nem az, hogy évekig függj tőlem, hanem hogy egy céltudatos, magabiztos, cselekvő emberré válj, aki képes rugalmasan reagálni, egyedül is sikeresen megbirkózni az élet kihívásaival.

Outdoor coaching

motiváló beszélgetés a természet erejével
  •  

Az outdoor coaching nem más, mint coaching a természetben, séta közben. A folyamatban kísérőd leszek az utadon, a természetben sétálva beszélgetek veled, legyen a téma akár a személyi képességek, meglévő erősségek azonosítása és fejlesztése, vagy kihívások, problémák megoldása, és miközben úton vagyunk, a közös célunk az, hogy eljuss az életednek egy új helyszínére.

A folyamatban végig jelen van a természet, mint  társ-coach. Az ott fellelhető szimbólumokat és természetes elemeket használva olyan gyakorlatokat és tapasztalatokat élhetsz át, amelyek lehetőséget adnak számodra a természetben való tudatos jelenlétre és a tájjal való kapcsolódásra.  Ezáltal képes leszel  saját belső természeteddel, önmagaddal (újra)kapcsolódni: egyediségeddel, tehetségeddel, képességeiddel, erőforrásaiddal, ötleteiddel és saját megoldásaiddal.