Pagonyi Adrienn EV.

Outdoor coaching

Az outdoor coaching nem más, mint coaching a természetben, séta közben. A folyamatban kísérőd leszek az utadon, a természetben sétálva beszélgetek veled, legyen a téma akár a személyi képességek, meglévő erősségek azonosítása és fejlesztése, vagy kihívások, problémák megoldása, és miközben úton vagyunk, a közös célunk az, hogy eljuss az életednek egy új helyszínére.

A folyamatban végig jelen van a természet, mint  társ-coach. Az ott fellelhető szimbólumokat és természetes elemeket használva olyan gyakorlatokat és tapasztalatokat élhetsz át, amelyek lehetőséget adnak számodra a természetben való tudatos jelenlétre és a tájjal való kapcsolódásra.  Ezáltal képes leszel  saját belső természeteddel, önmagaddal (újra)kapcsolódni: egyediségeddel, tehetségeddel, képességeiddel, erőforrásaiddal, ötleteiddel és saját megoldásaiddal.

IDŐTARTAM

60-90 perc

DÍJAZÁS

30.000 forint

ONLINE

Az erdő nem online.

Terveztem neked egy új évi programot!

Ez a tíz hét most csak rólad fog szólni! Tíz hét, ahol mindent megkapsz, hogy ne csak álmodd, de éld is álmaid életét. Tíz hét, ami után semmi sem lesz olyan, mint annak előtte.