Pagonyi Adrienn EV.

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Access Bars® tanfolyam – Budapest

2022. április 23. |9:30 de. - 6:00 du.

Ha több könnyedségre vágysz, vagy változtatnál az életeden, akkor gyere el és tanulj meg egy semmihez sem fogható módszert. Ha kaptál már Access Bars® kezelést, akkor tudod miről beszélek, ha pedig még nem, akkor olvass tovább!
A Bars 32 pont a fejeden, amik az élet különböző területeivel és aspektusaival vannak összefüggésben. A kezelés alatt a pontok érintésével feloldódnak, semlegesítődnek a gondolatok, érzelmek, hiedelmek, nézőpontok, minták, blokkok stb. töltései, amelyek korlátozhatnak téged az érintett életterületeken.
A nap során két kezelést adsz és kapsz, úgyhogy garantált a kikapcsolódás, ráadásul megtanulod a pontok helyét és onnantól kezdve Te is képes leszel ilyen kezelést adni másoknak.
A tanfolyam anyagáról kézikönyvet, a kezeléshez képes segédleteket, a nap végén pedig kezelői oklevelet is kapsz, amivel további lehetőségek nyílnak meg számodra, rengeteg anyaghoz férhetsz majd hozzá és kedvezménnyel vehetsz részt kezelés cseréken és kipróbálásokon például nálam is, a WakeUp Stúdióban.
A tanfolyam díja egységes és központilag meghatározott: 70.000,- Ft
16-17 év között: 50% kedvezmény
15 év alatt: ingyenes, ha egy felnőtt fizető résztvevővel érkezel
Ismétlő ár: 50% kedvezmény
Az Access Consciousnessről és Barsról többet: https://pagonyiadrienn.hu/access-consciousness/
Regisztráció:

Részletek

Dátum:
2022. április 23.
Időpont:
9:30 de. - 6:00 du.
Esemény címkék:
, , ,

Szervező

Pagonyi Adrienn
Email
hello@pagonyiadrienn.hu

Helyszín

WakeUp Stúdió
Ferenciek tere 4.
Budapest, 1053 Magyarország
+ Google Térkép

Terveztem neked egy új évi programot!

Ez a tíz hét most csak rólad fog szólni! Tíz hét, ahol mindent megkapsz, hogy ne csak álmodd, de éld is álmaid életét. Tíz hét, ami után semmi sem lesz olyan, mint annak előtte.