Pagonyi Adrienn EV.

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Keddi kényeztetés – nem, nem az, amire gondolsz

2023. november 21. | 6:30 de. 2023. december 19. | 7:00 de.

Ha bármit kérhetnél, ha tudnád, hogy bármi lehetséges…mit kérnél?

Novemberben és decemberben keddenként kedvezményesen vehetsz részt bármely Access kezelésen. A többi napon a standard árak érvényesek.

Access Bars – hogy elcsendesítsd az elméd és kikapcsolódj.

A Bars 32 pont a fejen, amelyek gyengéd érintése feloldja az agyban és testben rekedt régi energiákat, lehetővé téve, hogy hatalmas, ugyanakkor könnyed változás jöjjön létre. 

Access Facelift – az energetikai ránctalanító kezelés.

Az Access Energetic Facelift csodálatos módszer az arc megfiatalítására és az öregedés jeleinek visszafordítására az arcon és az egész testen.

Access testkezelések – közel 60 féle kezelés közül választhatsz.

Az Access testkezelés egy kézrátétes eljárás, melynek során a test bizonyos pontjait érintjük, és közben különféle energiákat kérünk minden pozícióban, hogy fussanak. Ezek a kezelések megkönnyítik a test számára, hogy visszatérjen az eredeti működéseihez, amely elősegíti, hogy a test rendbe jöjjön, és hosszú életű legyen. Ezek olyan természetes energiák, amelyekként a testek léteznek, és amelyekhez hozzá tudnak férni bárhonnan az univerzumból.

A kezelések Budapesten a XI. kerületben zajlanak.

Kedvezményes ár keddenként 15.000,- forint bármelyik kezelésre.

Időpontfoglalás: https://app.minup.io/book/pagonyi-adrienn

Terveztem neked egy új évi programot!

Ez a tíz hét most csak rólad fog szólni! Tíz hét, ahol mindent megkapsz, hogy ne csak álmodd, de éld is álmaid életét. Tíz hét, ami után semmi sem lesz olyan, mint annak előtte.