Pagonyi Adrienn EV.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Szerelemhez nem kell ész! – online program

Neked is beugrott a Fekete Péter dallama? Nekünk is. Szóval ezzel az örömmel és könnyedséggel szeretnénk végigkorzózni ezen az előadáson mi is. Ha szeretnénk, ha nem, a szerelem örök életen át kísér bennünket, csak néha formát vált. Hol egy férfi, hol egy nő, hol egy cipő ragadja el a teljes figyelmünket. Egy hozzá illő táskával.

És mi kell hozzá? Vagy mi nem? Te mennyire ragaszkodsz például az alábbi nézőpontokhoz? A nőket csak a pénz érdekli. Egy nő legyen vékony és hibátlan, a férfi meg legyen magas és izmos. A nő a konyhában egy szakács, társaságban úrinő, az ágyban meg egy szajha. Az anya nő, az apa férfi. A nőnek a konyhában, a férfinek a kocsmában a helye. A nők azonnal házasságot akarnak. A nők folyton meg akarják változtatni a férfiakat. A férfiak csak szexet akarnak. Aki egyszer hűtlen az mindig az marad. A férfinak kell levadászni a nőt.

Ezt a sok hülyeséget még leírni is sok volt. Szóval, ha benned is felhozott ezt-azt, akkor 2023. október 5-én 18:30-kor tarts velünk és döntsük le a falakat, mert mindezekről biztosan szó lesz, amellett, hogy szinte bizonyos, hogy sírunk majd a nevetéstől. Veled együtt! Hogy a végére, megtaláljunk Téged, aki kell a szerelemhez. Marczinka Mátyással várunk – 60 perc, 1 téma, 2 nézőpont.

október 5. | 6:30 du. 8:00 du.