Pagonyi Adrienn EV.

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Szerelemhez nem kell ész! – online program

Neked is beugrott a Fekete Péter dallama? Nekünk is. Szóval ezzel az örömmel és könnyedséggel szeretnénk végigkorzózni ezen az előadáson mi is. Ha szeretnénk, ha nem, a szerelem örök életen át kísér bennünket, csak néha formát vált. Hol egy férfi, hol egy nő, hol egy cipő ragadja el a teljes figyelmünket. Egy hozzá illő táskával.

És mi kell hozzá? Vagy mi nem? Te mennyire ragaszkodsz például az alábbi nézőpontokhoz? A nőket csak a pénz érdekli. Egy nő legyen vékony és hibátlan, a férfi meg legyen magas és izmos. A nő a konyhában egy szakács, társaságban úrinő, az ágyban meg egy szajha. Az anya nő, az apa férfi. A nőnek a konyhában, a férfinek a kocsmában a helye. A nők azonnal házasságot akarnak. A nők folyton meg akarják változtatni a férfiakat. A férfiak csak szexet akarnak. Aki egyszer hűtlen az mindig az marad. A férfinak kell levadászni a nőt.

Ezt a sok hülyeséget még leírni is sok volt. Szóval, ha benned is felhozott ezt-azt, akkor 2023. október 5-én 18:30-kor tarts velünk és döntsük le a falakat, mert mindezekről biztosan szó lesz, amellett, hogy szinte bizonyos, hogy sírunk majd a nevetéstől. Veled együtt! Hogy a végére, megtaláljunk Téged, aki kell a szerelemhez. Marczinka Mátyással várunk – 60 perc, 1 téma, 2 nézőpont.

2023. október 5. | 6:30 du. 8:00 du.

Terveztem neked egy új évi programot!

Ez a tíz hét most csak rólad fog szólni! Tíz hét, ahol mindent megkapsz, hogy ne csak álmodd, de éld is álmaid életét. Tíz hét, ami után semmi sem lesz olyan, mint annak előtte.