Pagonyi Adrienn EV.

Fordulópont, azaz hello belső béke

Bevallom, az elsőre nem emlékszem pontosan.  Arra igen, hogy nagyon rottyon voltam, túl egy magánéleti válságon, a szívem darabokban, az elmém válaszokat keresve folyamatos pörgésben, a testem pedig lekövetve a vekengésemet, kialvatlanul, összetörten, magába roskadtan.  Önmagam saját árnyékának dobott mentőövet barátnőm, aki akkor tanult meg egy kézrátételes kezelést és rajtam akart gyakorolni.  Minden mindegy alapon jöhetett bármi, annál rosszabb úgysem lehetett.  Nem is lett, sőt.  Ott, a Katona József utcai kanapén valami meglepő dolog történt.   Béke lett.  Az agyam hullámai egy halott EKG-ját is megszégyenítően kisimultak és közben éltem.  Valami megváltozott.  Az Access Bars® kezelés mellé barátnőm mindenféle kérdésekkel is traktált, a felét nem értettem, vagy nem akartam érteni, de annyi bizonyos, hogy az első alkalom után szívesen hajtottam újra és újra az ölébe a fejemet egy kis nyugalomért.

Hogy mennyi idő telt el, nem számít, de volt egy pillanat, hogy kimondtam, boldog leszek.  Ha fene fenét eszik is.  Nem tudtam, hogy mikor, hogy hogyan, csak azt, hogy tudni fogom, ha ott leszek.  A Bars kezelések mellé apránként bekúsztak a korábban furcsának tartott kérdések, podcast-ok angolul és magyarul, tanfolyamok itthon és külföldön és azon kaptam magamat, hogy már nem csak kapni szeretem a kezelést, de tanítani és adni is.  Visszaadni abból a békéből, ami engem kirántott a gödörből. Változást generálni.  Felismeréseket.  Nem csak a klasszikus, kognitívabb coaching eszközökkel, hanem valami teljesen más térből.  A lehetőségek teréből. És a választásokkal megérkezett a boldogság is.

Hogy mi is az Access Bars?  

Inkább kezdeném azzal, hogy mi nem.

  • Nem energiagyógyászat, akkor sem, ha az energiák érezhetően mozognak.  
  • Nem kézrátételes kezelés, vajákosság, még akkor sem, ha közben megérintenek.
  • Nem ad tanácsot, még csak beszélni sem kell, de lehet.

Szóval, akkor mi?

  • Egy módszer, ami korlátozásokat dönt le, kizökkent megszokásból, teret nyit. Valami, ami segít új alapokra helyezni az életet.  
  • 32 pont a fejen – ezek a Bar-ok, amiket, ha gyengéden megérintenek, könnyedén elengedhetünk mindent, ami már nem szolgál, ami gátolja, hogy befogadjunk.
  • 60 vagy 90 perc relaxáció, találkozás azzal az önmagunkkal, aki se nem jó, se nem rossz, egyszerűen csak van, úgy, ahogyan van.  Ítéletmentesen.

Az Access Bars a belépő tanfolyama az amerikai Access Consciousness®-nek, egy olyan rendszernek, eszköztárnak, ami lehetővé teszi, hogy létrehozzuk az életet, amit valóban élni szeretnénk, anélkül, hogy dogmákat, szabályrendszert erőltetne ránk.  Olyan eszközöket ad, amikkel felfedezhetjük, hogy mi az, amitől saját magunk lehetünk, dobozok, címkék, keretek nélkül.  Segít, hogy képesek legyünk felismerni, ha valami nem működik nekünk és azt is, hogy miként tudjuk megváltoztatni, nem holnap, hanem ma.

Én már kezdem kapisgálni, hogy milyen az az élet, amelyet valóban élni szeretnék.  Te vajon tudod?

Ma medve lennék…

Az ilyen hideg, szürke napokon, azt hiszem, szeretnék medve lenni.  Télire vastag bundát növesztenék, ez most is megy amúgy, de

Létezz önmagadként!

Hát köszi… Önmagadként létezés.  Mi van akkor, ha ez nem egy újabb meghatározás magadról? Inkább egy tér, lehetőség, ahol nem

A pénz beszél…

Állj meg egy pillanatra és nézz mögé! Ha a pénz egy ember lenne, egyáltalán hajlandó lenne veled egy asztalhoz ülni,

Terveztem neked egy új évi programot!

Ez a tíz hét most csak rólad fog szólni! Tíz hét, ahol mindent megkapsz, hogy ne csak álmodd, de éld is álmaid életét. Tíz hét, ami után semmi sem lesz olyan, mint annak előtte.